Мезинський національний природний парк: наукові здобутки, освітні модерації та рекреаційні виклики

Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Софії та Олександра Русових
14:00 Відділ документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук
Мезинський національний природний парк: наукові здобутки, освітні модерації та рекреаційні виклики

  13 лютого о 14:00 у великій читальній залі Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Софії та Олександра Русових відбудеться засідання круглого столу на тему "Мезинський національний природний парк: наукові здобутки, освітні модерації та рекреаційні виклики", присвячене 18-й річниці створення Мезинського НПП.
  На засіданні круглого столу буде розглянуто наукові і природоохоронні досягнення працівників установи, фахівці поділяться досвідом екоосвітньої та рекреаційної роботи. Учасники заходу матимуть змогу переглянути літературу з фондів Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових про цей неперевершений мальовничий куточок природи Полісся.
  Мезинський національний природний парк – це животворна лабораторія для науковців лісової, біологічної і ботанічної наук, потужний осередок зеленого туризму, центр еколого-просвітницької діяльності й духовно-патріотичного виховання молоді. Це також унікальне місце для краєзнавців і археологів, адже Мезинська стоянка – одна з найвизначніших археологічних пам'яток пізнього палеоліту в історії не лише України та Європи, а й світу. Тут збереглися залишки жител кроманьйонської доби пізнього палеоліту з кісток мамонтів та стародавні прикраси.
  Організатори круглого столу – Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека імені Софії та Олександра Русових, Мезинський національний природний парк, Національний університет "Чернігівський колегіум" імені Т. Г. Шевченка.
  Захід відбудеться у змішаному форматі (офлайн та онлайн).

  ВАЖЛИВО! У разі оголошення ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ проведення заходу призупиняється. Гості і працівники бібліотеки прямують до найближчого укриття (просп. Миру, 35, 35а, 35б).

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється