15.03.2014
241

  14 березня в Регіональному тренінговому центрі Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка відбувся черговий тренінг з використання Вікіпедії "Вікіпедія – вільна енциклопедія".
  У тренінгу взяли участь бібліотекарі Наукової бібліотеки Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка, Наукової бібліотеки Чернігівського національного технологічного університету, Наукової бібліотеки Чернігівського державного інституту економіки та управління, а також представники Чернігівської центральної міської бібліотеки ім. М. Коцюбинського та Чернігівської центральної районної бібліотеки.
  Тренінг проходив інтенсивно та насичено завдяки високому рівню комп’ютерної грамотності учасників. Спочатку бібліотекарі разом з тренером обговорили очікування та загальне уявлення про Вікіпедію, а далі перейшли до практичних завдань. Зареєструвавшись на сайті, учасники активно включились в роботу: вивчали вікі-розмітку, редагували знайдені статті, обговорювали з тренером незрозумілі моменти, тренувалися створювати статті самостійно.
  Настрій на тренінгу панував позитивний, учасники були налаштовані працювати і в них майже все дуже добре виходило. Наприкінці тренінгу учасники поділились враженнями, заповнили після тренінгові анкети та запевнили, що з гарним настроєм будуть створювати статті до Вікіпедії.

 

DSCN3607 DSCN3591 DSCN3599 DSCN3596
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється