27.09.2014
291

  27 вересня відвідувачами ОУНБ ім. В.Г. Короленка стали 50 студентів філологічного факультету Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка.
  Вікторія Русланівна Кашнікова, завідуюча сектором документів іноземними мовами та координатор ІЦ "Вікно в Америку" провела урок-екскурсію по бібліотеці. Гості ознайомились з історією бібліотеки, її будівлею, з відділами та центрами бібліотеки. Радо вітали нових користувачів працівники інформаційно-бібліографічного відділу. Завідуюча Романчук Ніна Василівна розповіла про роботу свого відділу, а також ознайомила з послугами, які надаються користувачам.
  Золотар Валентина Трохимівна – головний бібліотекар відділу мистецтв, надала інформацію про виставки та творчі вечори, що відбуваються за участю місцевих майстрів і майстринь.
  Скористатися своїми послугами запросили Плаунова Оксана Миколаївна – бібліотекар відділу документів з економічних та технічних наук і Захарова Наталія Григорівна – бібліотекар відділу документів з суспільних та гуманітарних наук. Студенти отримали важливу інформацію про ресурси та послуги, що надаються цими відділами.
  Найбільше зацікавив студентів сектор документів іноземними мовами та ІЦ "Вікно в Америку", оскільки саме тут вони зможуть отримати всю необхідну літературу для навчання та написання наукових робіт (підручники, монографії, методичні журнали та газети), отримати доступ до інтернету, попрацювати з I-Pad та Kindle, взяти участь у клубах для бажаючих вивчати та вдосконалювати іноземні мови.
  Наступна зустріч відбудеться незабаром у СДІМ на перегляді та обговоренні фільму з відеотеки сектору.

 DSCN2957  DSCN2963 DSCN2965
 DSCN2948  DSCN2954 DSCN2950
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється