02.12.2015
1725

  2 грудня в Чернігівській ОУНБ ім. В.Г. Короленка вже традиційно відбулась творча зустріч зі студентами відділу хорового диригування Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького. Проект "Мереживо музичної зими", який був створений для підтримки талановитої молоді Чернігівщини – це співпраця музичного училища та бібліотеки. Його модераторами стали завідувач відділу мистецтв бібліотеки Лариса Миколаївна Поліщук та старший консультант з практики відділу хорового диригування ЧМУ, викладач-методист Ірина Сергіївна Чуприна.
  Для студентів І курсу Поліщук Л.М. провела екскурсію по бібліотеці, під час якої вони ознайомились з роботою відділів, каталогами та картотеками, нотним фондом та записались до бібліотеки.

 

result_IMG_1449 result_IMG_1453 result_IMG_1456

 
  Програму концерту студенти підготували під керівництвом досвідчених викладачів-консультантів Чепурної Є.М., Чуприни І.С., Гончаренко М.А., Козаченко О.В., Коломійця В.О., Лавренюк Ю.О. Фортепіанний супровід музичних номерів майстерно виконали концертмейстери Воробйов О.О. та Лосей М.Г. Прозвучали твори українських та зарубіжних композиторів.
  Подарунком гостям від автора-учениці вечірнього відділення Чернігівської музичної школи №2 ім. Є. Богословського Анни Дмитрук стала прем'єра пісні "Земля у долонях" (аранжування викладача Беспалової С.С.), основним мотивом якої стали любов до української землі та надія на щасливе майбутнє.
  Особливо тепло та по-домашньому затишно напередодні різдвяних свят звучали пісні "Нова радість стала" та "Колядниця". Цікавим стало виконання чоловічим ансамблем старовинного канту "Через поле широкеє".
  Від зустрічей з молодими талантами слухачі заряджаються позитивними емоціями та магією натхнення. Всі були зачаровані майстерно сплетеною мережкою голосів на полотні прекрасних вокальних творів.

 

result_IMG_1278 result_IMG_1302 result_IMG_1289
result_IMG_1308  result_IMG_1315 result_IMG_1331  
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється