11.10.2016
1173
result_IMG_4302     11 жовтня представники Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка та координатор Центру європейської інформації Ірина Розумій взяли участь в засіданні прес-клубу "Ділове слово", яке відбулося в приміщенні Чернігівської обласної державної адміністрації. Темою засідання стала презентація друкованого видання та документального телефільму "Українські голови в Баварії". Фільм створено Сіверським інститутом регіональних досліджень та Сіверським центром післядипломної освіти на основі побаченого та почутого головами територіальних громад.
  У ході прес-клубу мова йшла про інформаційно-освітній візит міських та селищних голів із Чернігівської області до міста Кемптен (Німеччина), що здійснювався за підтримки фонду Ганса Зайделя в рамках проекту "Сталий розвиток малих міст Чернігівської області".
  Спікери:
• директор Чернігівського центру перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Володимир Бойко;
• Михайло-Коцюбинський селищний голова Микола Завальний;
• виконавчий директор Чернігівського регіонального відділення Асоціації міст України Федір Фесюн.
  У книзі та телефільмі висвітлювалися низка ключових напрямів діяльності органів місцевого самоврядування міста Кемптена: благоустрою, будівництва, водопостачання та водовідведення, збереження та використання історико-культурної спадщини, використання відновлюваних джерел енергії, роботи місцевої влади з молоддю.
result_IMG_4287 result_IMG_4291
result_IMG_4292 result_IMG_4303
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється