31.01.2017
2336

  Відділ документів іноземними мовами та ІЦ "Вікно в Америку" продовжують клубну роботу в напрямку вивчення і вдосконалення англійської мови.
  Володіти знаннями з граматики англійської мови та знати безліч слів це ще не означає, вільно розмовляти англійською мовою. Розмовляти, як носії мови – це, перш за все, розмовляти природною мовою. Але складність полягає в тому, що розмовна мова існує і розвивається, передаючись із вуст в уста. Тому так важливо розмовляти з англійцями, американцями, з тими, хто постійно говорить англійською, щоб засвоїти розмовну, живу мову. Практика англійської з носіями мови – головний секрет успіху. Цим секретом із задоволенням поділяться волонтери Корпусу Миру – Кайл Колд та Трейсі Юріегас.
  English Speaking Club, який під керівництвом Кайла Колда перетворився на справжній мовний тренінг для всіх рівнів володіння англійською мовою відбувся 8, 15, 22 та 29 січня.
  З нами Ви не просто навчитесь правильно висловлювати свої думки англійською мовою, а ще й оволодієте майстерністю публічного виступу. 21 січня відбувся креативний та продуктивний тренінг "Strong Voices" організований волонтером Кайлом Колдом.
  Наші користувачі різного віку та статі можуть вибрати захід який би найбільше відповідав їх інтересам.
  Наймолодші користувачі вивчали англійську мову на English Speaking Club for kids разом з Трейсі Юріегас 11, 18 та 25 січня.
  Тинейджери розмовляли на хвилюючі їх теми під керівництвом Трейсі Юріегас 14 січня на English Speaking Club for Youth.
  Жінки ділилися своїм баченням жіночої вроди на English Speaking Club for Women з Трейсі Юріегас 17 січня.
  Вивчати розмовну англійську мову граючись, це весело і продуктивно.
  8 січня наш постійний партнер – навчальний центр іноземних мов Lingua, в особі Юлії Науменко, організовував гральну діяльність з молодшою категорією користувачів на Game Club for kids.
  15 та 22 січня в популярні американські настільні ігри грали дорослі на Game Club for Adults з волонтерами Олексієм Бороком та Віталієм Шевелєм.

1 2 3
4 5 6
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється