03.06.2015
514

  2-3 червня пройшли заключні заняття з комп’ютерної грамотності в рамках проекту "У Всесвітній мережі всі покоління".
  Директор бібліотеки Інна Михайлівна Аліференко вручила учасникам сертифікати про проходження навчання. Також користувачі отримали необхідні знання та нові знайомства.
  "Кожна людина, яка приходить навчатися, має свої потреби і ми намагаємося побудувати план роботи згідно з інтересами наших користувачів", – каже тренер Анастасія Ширманова.  Ось, наприклад,  навчатися прийшло подружжя Ольги та Петра Сологубів (мають по 82 роки). Дружина захоплюється вирощуванням квітів, а чоловік майструє піч. Вони прийшли з безліччю запитань,  відповіді на які вони знайшли в інтернеті. Оволодіти  пошуком у  Всесвітній павутинні їм допомогли у бібліотеці.  
  Олексій Іванович Петрик (84 роки) пише наукову роботу про видатних діячів у галузі медицини Чернігівщини. Він хоче поділитися своїми знаннями та знайти колег в інтернеті, тому прийшов до бібліотеки на заняття.  За допомогою тренера він зареєстрував електронну скриньку та облікові записи у Skype й соціальних мережах.  А ще підписався на професійні новини, щоб бути в курсі медичних інновацій. Учасники проекту не зупиняються на досягнутому, вони і далі продовжують ходити в інтернет-центри бібліотеки та вже самостійно закріплювати отримані знання. Як висловилась учасниця проекту Любов Гречка: "Ми будемо дружити з бібліотекою і з комп’ютером".

1 2
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється