Лекція "Домашнє насильство"

Лекція "Домашнє насильство"

29.01.2020
576

  29 січня у Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася лекція "Домашнє насильство", яку організувала Освітня асамблея у Чернігові.
  Адвокат Сергій Вольфовський розповів про визначення та статус домашнього насильства у законодавстві та законні методи захисту себе від його проявів.
  Соціальний психолог Олена Товкач докладно та зрозуміло розкрила проблему, навела типову схему стадій і видів домашнього насильства. Також пані Олена дала поради, як не стати або перестати бути жертвою.
  Під час заходу відбулися практичні заняття: слухачі були розділені на окремі групи та отримали завдання намалювати "дерево насильства", відмітивши причинно-наслідкові зв'язки у різних типах насильства. Напрацювання у групах були цікаво презентовані виконавцями.
  Працівники Центру правової інформації бібліотеки підготували книжкову виставку "Насильство в сім'ї як порушення прав людини". Література, яка експонувалася на виставці, допоможе підвищити рівень обізнаності про всі види домашнього насильства та поінформувати громадян з питань адміністративно-правового регулювання відповідальності за вчинення насильства в сім'ї (куди звертатися жертвам насильства, методи профілактики домашнього насильства тощо).
























 

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється