Тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті"

Тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті"

04.03.2020
581

  4 березня на базі Регіонального тренінгового центру відбувся тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті" у рамках проєкту для користувачів бібліотеки "У Всесвітній мережі всі покоління".
  На заключному занятті опановували програму Skype. З допомогою тренерки проєкту Олена Слєпченко вчилися знаходити родичів і знайомих, встановлювали з ними контакти та вчилися спілкуватися, використовуючи програму. Заняття проминуло на одному подиху, проте з'явилися навички роботи на комп'ютері та приємні відчуття від змістовного спілкування.
  Досягненнями учнів в опануванні комп'ютера дуже задоволені організатори та викладач. Своїми успіхами з ними поділилася пані Лідія, яка тепер вільно може користуватися програмою Skype. Інтернет надав їй можливість, не виходячи з дому, насолоджуватися музикою, танцями, художніми фільмами, корисними передачами, які наша випускниця залюбки слухає та переглядає. Відвідавши курс занять, пані Лідія та всі учасники проекту залишилися задоволені роботою працівників бібліотеки та викладачем Оленою Слєпченко.
  Наприкінці тренінгу учасникам було вручено сертифікати про проходження навчання у рамках проєкту "У Всесвітній мережі всі покоління". Вони щиро вдячні за отримані знання та мотивацію на подальше навчання та розвиток.



Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється