Тренінг "Будь на часі! Курс цифрової грамотності за проєктом "Дія. Цифрова освіта"

Тренінг "Будь на часі! Курс цифрової грамотності за проєктом "Дія. Цифрова освіта"

05.03.2020
599

  5 березня у Регіональному тренінговому центрі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбувся тренінг "Будь на часі! Курс цифрової грамотності за проєктом "Дія. Цифрова освіта".
  Завідувач відділу інформаційних технологій та електронних ресурсів Олена Попович розповіла, що таке цифрові компетенції і чому вони необхідні кожному, особливо людям зрілого та поважного віку. На тренінгу учасники дізналися,як швидко і безкоштовно опанувати цифрову грамотність за допомогою національної освітньої онлайн-платформи "Дія. Цифрова освіта". Присутні разом з тренером зареєструвалися на онлайн-платформі та почали навчання. Така освітня форма роботи як перегляд серіалів дуже сподобалася користувачам, тож домовилися знову зустрітися наступного четверга (12 березня) о 1500 у Регіональному тренінговому центрі бібліотеки.

  Додаткова інформація:
  Міністерство цифрової трансформації України поставило за мету у найближчі три роки навчити цифровій грамотності шість мільйонів українців. Для досягнення цієї мети Міністерство цифрової трансформації та Українська бібліотечна асоціація 11 січня 2020 року підписали Меморандум про співпрацю, за яким вони спільно сприятимуть розвитку цифрової грамотності.
  Зокрема, близько 6000 бібліотек по всій країні долучаться до національної кампанії з цифрової грамотності "Будь на часі!" та популяризуватимуть інформацію про проєкт "Дія. Цифрова освіта". Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка приєднується до проекту та надаватиме всім охочим доступ до безкоштовного навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта".
  Проєкт утілюється за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що фінансується Швейцарською агенцією з розвитку та співробітництва та реалізується Фондом Східна Європа та Фондом Innovabridge.







Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється