17.07.2020
456

0   Пропонуємо ознайомитися з віртуальною виставкою "Професія – металург".
  Щорічно у третю неділю липня відзначається День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості України. Особливо це свято відзначають у містах, де розташовані підприємства гірничо-металургійного комплексу України, – Запоріжжі, Маріуполі, Дніпрі, Кривому Розі. До цього свята долучається і Чернігівщина, адже в нашому обласному центрі успішно працює підприємство "Чернігівський ковальський завод", що входить до складу корпорації "Еталон" – одного з найпотужніших українських виробників автомобільної техніки. Завод виробляє поковки для залізничного машинобудування, а також для виготовлення карданних валів автомобілів, карданів та шарнірів сільськогосподарських машин. Продукція підприємства користується попитом та конкурентоспроможна як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках збуту.
  На виставці представлені книжки та статті з періодичних видань. У документах висвітлено історію галузі, загальні проблеми й перспективи розвитку. Виставка стане у пригоді працівникам металургійних підприємств і цехів, а також усім зацікавленим користувачам бібліотеки.
  Виставку підготувала Наталя Карбовська, завідувачка відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється