Український інститут книги у 2020 році проведе відбір і закупівлю книжок для поповнення фондів

Український інститут книги у 2020 році проведе відбір і закупівлю книжок для поповнення фондів

06.08.2020
415

  Український інститут книги у 2020 році проведе відбір і закупівлю книжок для поповнення фондів публічних бібліотек за новими принципами та механізмами. З метою інформування книгозбірень області 5 серпня працівники науково-методичного відділу Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка провели третій завершальний онлайн-практикум щодо роботи в персональному кабінеті бібліотеки "Автоматизована система відбору та розподілу книжкової продукції". Цього разу учасниками стали фахівці Чернігівської обласної, Городнянської та Сновської бібліотек для дітей; Кіптівської, Комарівської і Куликівської публічних бібліотек; Ніжинської міської, Новгород-Сіверської та Сновської ЦБС.
  Завідувачка науково-методичного відділу Вікторія Примак і головна бібліотекарка Лариса Притиковська створили презентацію, яка покроково ознайомлює учасників практикуму з програмою відбору книжкової продукції.
  Під час онлайн-практикуму велося жваве обговорення особливостей роботи в персональному кабінеті, адже цьогорічний відбір книжкової продукції відбуватиметься за активної участі бібліотек області.

     
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється