"Година вокальної музики": концерт випускників Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького

"Година вокальної музики": концерт випускників Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького

03.06.2021
350

  3 червня в читальній залі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка лунали чарівні звуки музики й сильні голоси (дзвінкі дівочі та м'який юначий) студентів випускного ІV курсу класу народної артистки України Лариси Роговець і класу викладача Марини Черноштан Чернігівського музичного коледжу ім. Л. Ревуцького.
  Традиційно концерт випускників "Година вокальної музики" відбувається в гостинній залі бібліотеки, де студенти звітують перед громадою про свої успіхи.
  Юні талановиті артисти Тетяна Скрипко, Маргарита Осипчук та Микола Мокєєв разом з концертмейстером Наталією Ковтун представили гостям цікаву й різноманітну програму.
  На заході звучали і щирі та мелодійні українські народні пісні, і класичні вокальні романси, відомі своєю емоційністю й чуттєвістю, і складні для виконання арії з опер.
  Артистизм, розуміння власного репертуару, вокальна технічність – усе це викладачі коледжу прищеплюють своїм студентам. Завдяки їм гості концерту доторкнулися до прекрасного світу Музики й зарядилися позитивними емоціями і натхненням.
  Колектив бібліотеки та всі гості заходу зичать молодим артистам легкої дороги в майбутнє, добрих людей на життєвому і творчому шляху та, звісно, натхнення й підкорення нових, незвіданих мистецьких висот.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється