Тренінг "Будь на часі! Курс цифрової грамотності за проєктом "Дія. Цифрова освіта"

Тренінг "Будь на часі! Курс цифрової грамотності за проєктом "Дія. Цифрова освіта"

09.09.2021
298

  9 вересня в Регіональному тренінговому центрі Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбувся тренінг "Будь на часі! Курс цифрової грамотності за проєктом "Дія. Цифрова освіта".
  Тренерка Олена Попович розповіла користувачам про національну кампанію з цифрової грамотності "Будь на часі!" та особливості навчання на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта".
  Учасники тренінгу за допомогою тренерки знайшли онлайн-платформу та зареєструвалися на ній. Потім разом переглянули декілька серій серіалу "Оплата комуналки онлайн. Залишайся вдома", з яких дізналися, як оплачувати комунальні послуги онлайн – з чого почати та що для цього потрібно. Перегляд супроводжувався обговоренням і відповідями на запитання користувачів.
  На прохання учасників тренінгу пані Олена пояснила, як створити особистий кабінет споживача електричної енергії на вебсайті постачальної компанії ТОВ "Енера Чернігів", скориставшись сервісом "E-Svitlo" (https://cn.e-svitlo.com.ua/). Також розповіла про те, як в особистому кабінеті контролювати нарахування та сплачувати за електричну енергію, а ще – переглядати актуальну інформацію: завантаження і друк рахунків, замовлення послуги приєднання тощо.
  Наступного четверга, 16 вересня, домовилися поговорити про безпеку в Інтернеті.
  Додаткова інформація
  На початку 2020 року бібліотекою як офіційним хабом проєкту "Будь на часі!" були започатковані щотижневі тренінги "Будь на часі! Курс цифрової грамотності за проєктом "Дія. Цифрова освіта" для представників громади. Під час тренінгу розповідаємо користувачам, що таке цифрові компетенції і чому вони необхідні кожному, особливо людям зрілого та поважного віку. Користувачі дізнаються про можливості швидкого й безкоштовного опанування цифрової грамотності за допомогою національної освітньої онлайн-платформи "Дія. Цифрова освіта". Ми допомагаємо учасникам тренінгів реєструватися на онлайн-платформі та надаємо консультації.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється