Народний аматорський колектив "Сіверяни" защедрував у бібліотеці Короленка!

Народний аматорський колектив "Сіверяни" защедрував у бібліотеці Короленка!

13.01.2022
414
  Починаючи від Святого вечора й закінчуючи Водохрещем у селах і містах помітне особливе пожвавлення. Надвечір перед Різдвом (6 січня) колядують, на Маланки (13 січня) щедрують. А ще – "водять козу", жартуючи і звеселяючи добрих людей. Назавтра ж – Василеве свято, годиться зранку засівати… А на Водохреща святитимемо воду – на здоров'я і на вроду.
  Святкове дійство сьогодні відбувалось і в Чернігівській ОУНБ ім. В. Г. Короленка. До нас завітав народний аматорський колектив "Сіверяни" (художній керівник Ольга Коцур) Міського палацу культури імені В'ячеслава Радченка. Гості привітали колектив бібліотеки зі Щедрим вечором, Новим роком, заспівали щедрівок, побажали щедрого року. Це було справжнє театральне дійство з колоритними героями: Козою, Лікарем, циганками, баяністом та дзвінкоголосими щедрувальниками в автентичних костюмах.
  Адміністрація бібліотеки й весь колектив щиро дякують народному аматорському колективу "Сіверяни" за чудовий виступ та святковий настрій, який артисти створили для працівників нашого закладу.
 
  Підготувала Надія Заваліна,
  бібліотекар відділу документів із гуманітарних наук


















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється