Святкували з користю

Святкували з користю

30.09.2022
478
  30 вересня колектив Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В. Г. Короленка відзначив професійне свято – Всеукраїнський день бібліотек – не за кухликом кави чи на звичному святковому зібранні в читальній залі, а з голками в руках.
  Провідна бібліотекарка відділу мистецтв Катерина Мехеда провела коліжанкам на чолі з директоркою бібліотеки майстер-клас із виготовлення патріотичних котиків – м’яких брелоків із фетру. Та окрім арттерапії ця акція містила і благодійну складову, адже усі вироби були передані представниці Єдиного Волонтерського Центру (Чернігів) Інні Різусі. Далі усі сувеніри поїдуть до Німеччини на продаж, а зібрані кошти будуть переказані на потреби Збройним Силам України.
  До благодійної акції також долучилися і друзі відділу. Київська мисткиня та ілюстраторка Світлана Голуб (родом з Ніжина) передала 5 авторських котиків та роздруковані цифрові ілюстрації воєнної тематики. Чернігівська майстриня Антоніна Пустовойт, відома авторка "бойових гусаків", передала Волонтерському Центру декілька десятків власноруч створених іграшок.
  Мистецтво та рукоділля не лише рятує від стресу та об’єднує людей, а й дає можливість підтримати українських захисників та захисниць.
Кожен по краплині долучається до нашої спільної перемоги, адже разом ми – сила!

Як проходив офлайн майстер-клас 30 вересня можна переглянути тут
 

  Покрокове навчальне відео як власноруч виготовити патріотичного котика з фетру можна знайти за посиланням
Катя Скрипка,
провідна бібліотекарка відділу мистецтв,
член НСЖУ
 

















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється