6 грудня – День Збройних сил України

6 грудня – День Збройних сил України

06.12.2022
280
  Цей день – свято сили й могутності української армії. Саме 6 грудня в перший рік незалежності Верховна Рада ухвалила Закон "Про Збройні сили України". А 1993-го цю дату проголосили національним святом – як нагадування про незламність українських захисників.
  День Збройних сил України – одне з найважливіших свят цього року. Воно завжди відзначалося з гордістю і шаною, але у 2022 році, під час повномасштабної війни, значущість цього дня зросла ще більше. Адже ЗСУ – це меч і щит України, наша опора і захист. Українська армія – сила і гордість нашої Батьківщини. Українські воїни довели, що вони найвідважніші, найдосвідченіші, найпрофесійніші у світі. Україна пишається своїм військом!
  Дякуємо матерям за синів і доньок, які без вагань одягли військову форму й сьогодні на передовій боронять нашу землю від зазіхань російського агресора. Щодня і щохвилини молимося за наших захисників і захисниць. Віримо: там, де наразі точаться бої, скоро замайорять синьо-жовті стяги, а під ясним небом рясно заколосяться жита.
  Вітаємо всіх доблесних та хоробрих чоловіків і жінок, які потужною стіною захищають свою рідну Україну від окупанта! Низький уклін вам, українські воїни! Неможливо передати словами нашу безмежну вдячність. Хай Мати Божа збереже вас, а Господь подарує здоров'я, добробут і сотню літ щасливого життя у мирній квітучій Україні!
  Слава Збройним силам України!
  Слава Україні!
  Схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які відали свої життя за нашу благословенну українську землю. Вічна їм слава!


 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється