Онлайн-зустріч "Програми обміну для українських студентів у США"

Онлайн-зустріч "Програми обміну для українських студентів у США"

06.12.2022
304
    6 грудня відбулася онлайн-зустріч "Програми обміну для українських студентів у США" у центрі "Вікно в Америку" Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка.
  Представник консультативного центру мережі EducationUSA Дмитро Лукашенко розповів про програми обміну, що фінансуються урядом США (FLEX, Global UGRAD, Fulbright, Community College Initiative).
  Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) – це програма культурного обміну Бюро у справах освіти і культури Державного департаменту США. Програма надає школярам стипендії, які дають їм змогу подорожувати до Сполучених Штатів, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати у американській родині.
  Програма обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD) – це програма культурного обміну. Ця міжнародна освітня та культурна програма обміну підтримує талановитих іноземних студентів, надає можливість майбутнім лідерам навчатися у США з метою поглиблення знань та вивчення культури та традицій Сполучених Штатів Америки.
  Програма імені Фулбрайта — програма наукових обмінів Сполучених Штатів Америки.
  Community College Initiative (CCI) Program надасть учасникам один навчальний рік навчання в американському коледжі в галузі цифрових медіа та комунікацій, з акцентом на медіаграмотність та протидію дезінформації.
  Більше інформації про навчання в США 
 


















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється