Видавництва та бібліотеки в єдності на культурному фронті

Видавництва та бібліотеки в єдності на культурному фронті

15.12.2022
329
  Нещодавно наша бібліотека звернулася з проханням до 48 видавництв про допомогу у формуванні фондів. Адже цього річ поповнення книжками дуже проблематичне. Одним з перших відгукнувся Красовицький Олександр Віталійович – український видавець, генеральний директор та основний власник видавництва "Фоліо" (Харків).
  Олександр Віталійович особисто завітав до бібліотеки та передав нам 101 книжку. Ми дуже зраділи такому подарунку під ялинку. Сучасні, новенькі, українські. Серед подарованих книг є перевидання української та зарубіжної класики, яких так не вистачає у бібліотеках (до речі, видавництво "Фоліо" чи не єдине в Україні перевидає українську класику). Це книги сучасних авторів: Василя Базіва, Романа Іваничука, Олександра Красовицького у співавторстві з Євгенією Кужавською та інших авторів. Цікавим для читачів буде видання віршів Шевченка. За допомогою кьюаркоду, розташованого біля кожного вірша, можна послухати їх у виконанні Яніни Соколової.
  Ми щиро вдячні пану Олександру Красовицькому за щедрий подарунок для користувачів нашої бібліотеки та зичимо Вам миру, процвітання, успіхів у видавничій справі.










 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється