Новорічна історія про те, як книги замість Чернігова до Миколаєва мандрували

Новорічна історія про те, як книги замість Чернігова до Миколаєва мандрували

30.12.2022
366
  Напередодні Нового року трапляються всілякі чудасії. Ось послухайте…
  Чернігівська ОУНБ ім. В. Г. Короленка звернулася до харківського видавця Олександра Савчука з проханням підтримати нашу бібліотеку, що постраждала від ворожого обстрілу, українськими книгами.
  Диво перше: пан Олександр одразу погодився.
  Диво друге: знайшлися небайдужі люди, завдяки фінансовій допомозі яких було сформовано книжкову посилку для нашої книгозбірні.
  Чудасія перша і, на щастя, єдина: посилка складалася з двох частин, одна з яких благополучно доїхала до Чернігова, а друга якимось чином опинилась… аж у Миколаєві. Натомість книга, адресована миколаївцям, прибула до нас.
  Диво третє: в ситуації вдалося дуже швидко розібратися, і миколаївська "згуба" вирушила за адресою, а наша коробка з книжками аж із Миколаєва швиденько примандрувала до Чернігова.
  Підсумок (дуже приємний): фонд нашої бібліотеки поповнився 31 новою українською книжкою – і всі вони саме такі, які потрібні у науковій бібліотеці. Особливе місце серед них посідає видання про українського архітектора, художника, етнографа, педагога Опанаса Сластіона, який жив і працював у Чернігівській губернії. Дуже вже хотілося нашим краєзнавцям мати саме цю книжку! А як відомо, добрі передноворічні мрії завжди здійснюються.
  Дуже раді чудовому подарункові. Щиро дякуємо пану Олександру Савчуку та всім причетним до цієї новорічної дивовижі! Здоров'я, Перемоги, успіхів і натхнення на подальші здобутки. З прийдешніми святами!
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється