Тренінг "Дружба зі смартфоном: корисні навички"

Тренінг "Дружба зі смартфоном: корисні навички"

26.01.2023
339
  26 січня у Хабі цифрової освіти Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбувся тренінг "Дружба зі смартфоном: корисні навички" в межах проєкту "Дія. Цифрова освіта".
  Координаторка Хабу Олена Попович розповіла слухачам про його можливості. Тут користувачам надається безкоштовний доступ до національної платформи "Дія. Цифрова освіта" для опанування цифрової грамотності. Також пані Олена поінформувала учасників тренінгу про послуги порталів "Дія", "ЄДопомога", зробила огляд цих порталів. "До нас завжди можна завітати, щоб пройти навчання з цифрової грамотності, отримати консультації й допомогу від фахівців Хабу, освоїти необхідні навички для того, щоб ефективно й безпечно почуватися в цифровому суспільстві", – підкреслила вона.
  Тренерка Олена Слєпченко ознайомила учасників тренінгу з цифровими можливостями смартфонів у повсякденному житті. Слухачі опановували застосунок Medcard24, вчилися записуватися на прийом до сімейного лікаря через смартфон, знаходили лікаря/клініку, переглядали свою електронну медичну карту тощо. Також – навчилися сканувати QR-коди з квитанцій на оплату комунальних послуг та передавати показання лічильників через viber/telegram-боти.
  Учасники тренінгу отримали інформаційні матеріали, які стануть у пригоді при подальшій роботі зі смартфоном та допоможуть закріпити набуті навички.




 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється