Зустріч клубу "Book Talks"

Зустріч клубу "Book Talks"

01.04.2023
313
  У відділі документів іноземними мовами та центрі "Вікно в Америку" Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка відбулася зустріч у рамках книжкового клубу "Book talks" офлайн та онлайн.
  Цього разу учасники обмінювалися ідеями стосовно книги D. Tartt "The Secret History" (Д. Тартт "Таємна історія").
  Донна Тартт – сучасна американська письменниця. Свій перший роман "Таємна історія" Донна Тартт опублікувала у 1992 році. Він став бестселером, перекладений на 24 іноземні мови. В книзі розповідається про дев'ятнадцятирічного Річарда Пейпена, який вивчає античність в приватному коледжі в Новій Англії. Річард не зовсім відповідає місцевому колективу – приїхавши з Каліфорнії, у нього не було за плечима впливових заможних батьків, або вражаючих особистих досягнень. Та попри це, він знаходить собі компанію. Так їх стало п'ятеро – юних, розумних та розкутих друзів, неймовірно захоплених Стародавньою Грецією. Вони уявляють себе провідниками цієї культури в сучасність. Але, як і величний епос античності, їх дружба була приречена завершитися. Завершитися смертю одного з них...
  Учасники клубу прочитали книгу та поділилися враженнями. Під час зустрічі змогли обговорити питання античності та проблеми сучасної молоді.
  Якщо ви зацікавлені в умовах участі у клубі "Book talks" та хочете покращити свої знання англійської, слідкуйте за нашими новинами.
 





 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється