Приємна та корисна зустріч у бібліотеці

Приємна та корисна зустріч у бібліотеці

08.08.2023
393
  8 серпня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представниці громадської організації Національна Рада жінок України – голова об'єднання Людмила Порохняк-Гановська, заступниця голови Меланія Іщук, президентка ГО Фонд Сталого Розвитку "Стара Волинь" Наталія Гнатюк та представниця Центру самодопомоги, взаємодопомоги і розвитку села Шестовиця Чернігівського району Ірина Рудакова.
  З 2018 року членкині цієї поважної організації впроваджують гуманітарні та волонтерські проєкти у громадах Чернігівського району, допомагають пересічним людям у селах нашого краю.
  Гості ознайомилися з історичним приміщенням бібліотеки, відвідали виставку світлин "Миттєвості війни" військовослужбовця ЗСУ, фотографа Оперативного командування "Північ" Ярослава Лабинського, яка експонується у книгозбірні, поспілкувалися з бібліотекарками та представниками Чернігівського районного відділення Національної спілки краєзнавців України Андрієм Курдановим (голова осередку) й подружжям Юрієм і Галиною Дахно з села Москалі Чернігівського району.
  Під час спілкування пані Людмила Порохняк-Гановська передала новенький мобільний телефон для однієї з постраждалих від російської навали бібліотек області. Заступниця директора бібліотеки з наукової та інноваційної діяльності Вікторія Примак подякувала шановним гостям за підтримку і подарунки та висловила сподівання на подальшу активну співпрацю.


 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється