Експертно-діагностичне аналізування діяльності бібліотек Сосницької територіальної громади

Експертно-діагностичне аналізування діяльності бібліотек Сосницької територіальної громади

09.08.2023
289
  8–9 серпня завідувачкою науково-методичного відділу Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових Катериною Райхіль і головним бібліотекарем Мариною Латамарчук було здійснено комплексне експертно-діагностичне аналізування діяльності бібліотек Сосницької територіальної громади. Зокрема, було відвідано Сосницьку публічну бібліотеку, Сосницьку бібліотеку для дітей та 5 сільських бібліотек-філій. Проаналізовано на місцях внутрішню документацію, оцінено поточний стан основних напрямів роботи.
  У Сосницькій публічній бібліотеці реалізовано проєкт DOBRE з організації сучасного молодіжного простору, де вже проведено понад тридцять заходів за участі активної молоді, зокрема і благодійних на підтримку ЗСУ.
  У Волинківській та Киріївській бібліотеках-філіях облаштовано народознавчі куточки. Бібліотекарі збирають матеріали й пишуть літописи села і попри проблеми з фінансуванням, комплектуванням фондів активно ведуть волонтерську діяльність, працюють над залученням молоді та дітей до заходів у бібліотеках.
  Загалом бібліотеки Сосницької територіальної громади в період воєнного стану значно розширили напрями своєї роботи і сформувалися як волонтерські, інформаційні, дозвіллєві центри у своїх населених пунктах.










 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється