Ноутбуки з Норвегії для обласної наукової бібліотеки

Ноутбуки з Норвегії для обласної наукової бібліотеки

03.12.2023
263
  3 грудня до Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки імені Софії та Олександра Русових завітали представники благодійного фонду NorseAid (Україна – Норвегія). Делегацію очолював пан Ерік Хелгеспласс. Гостей супроводжував громадський діяч Михайло Брижко. У межах цього візиту між бібліотекою та благодійною організацією NorseAid було підписано угоду про співпрацю. Наші норвезькі друзі мають на меті подбати про компʼютеризацію шкіл і бібліотек Чернігова та області, тому люди з Норвегії збирають свої ноутбуки, як вже були в користуванні, але цілком придатні для роботи, й передають їх в Україну.
  Директор закладу Юрій Соболь провів для закордонних гостей екскурсію, під час якої розповів, що будівля бібліотеки, яка постраждала внаслідок російського обстрілу, вже частково відновлена, але ще залишилися тріщини у стінах, тому ремонтні роботи необхідно продовжувати. Також представникам делегації було показано відеоролик про нашу бібліотеку. У ролі перекладача професійно виступив Михайло Брижко.
  Дякуємо норвезьким волонтерам та панові Михайлу за підтримку й турботу. І, звичайно, особлива подяка – за подаровані ноутбуки.
  Разом до Перемоги! Все буде Україна!
 













 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється