Семінар "Відновлюємо себе, відбудуємо Україну"

Семінар "Відновлюємо себе, відбудуємо Україну"

16.12.2023
187
  14–16 грудня у Києві відбувся семінар "Відновлюємо себе, відбудуємо Україну" для мережі American Spaces в Україні. Чернігівську ОУНБ імені Софії та Олександра Русових представляли директор бібліотеки Юрій Соболь та бібліотекар відділу документів іноземними мовами, координатор ресурсно-інформаційного центру "Вікно в Америку" Вероніка Прокопенко.
  Протягом першого дня учасники зустрічі працювали у групах і вели дискусії щодо недоліків та здобутків у роботі, аналізували наявну і бажану аудиторію своїх центрів та дізнавалися про досвід колег. А ще – спілкувалися з радником з питань преси, освіти та культури Посольства США в Києві Таком Евансом і регіональним спеціалістом із залучення громадськості Посольства США в Бухаресті Віолетою Таландіс.
  Наступний день був присвячений тренінгам з медіаграмотності L2D (Learn to Discern) та психологічної стійкості. Також координатори відвідали Американську бібліотеку в Науковій бібліотеці Національного університету "Києво-Могилянська академія".
  На третій день велику увагу приділили корисним ресурсам і партнерським програмам центрів, питанням безпеки та стандартам American Spaces в Україні. Крім цього координатори спілкувалися з Ерін Козенс та в. о. радника з питань преси, освіти та культури Посольства США в Києві Уесом Джефферсом. Після низки обговорень плануємо і надалі ефективно використовувати ресурси, надані Держдепартаментом та іншими інституціями, щоб задовольнити потреби відвідувачів центру "Вікно в Америку".
  Вікно в Америку – можливості як на долоні! Чекаємо на вас!
 















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється