Позитивні кольори від "Деснянської палітри"

Позитивні кольори від "Деснянської палітри"

20.12.2023
252
  "Деснянська палітра" знову звітує! 20 грудня в читальній залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відкрилася звітна виставка картин – 2023 Чернігівського народного аматорського об'єднання художників "Деснянська палітра".
  Із відкриттям напрочуд потужної виставки привітав художників директор бібліотеки Юрій Соболь. Очільниця об'єднання Людмила Бешун подякувала членам "Деснянської палітри" за їхню працю навіть попри війну в країні та нелегкий моральний стан. Художниця Олена Мамець відзначила, що ця виставка – "краплина позитиву для наших співгромадян" та внесок художників в арттерапію суспільства, а поетеса та учасниця об'єднання Тетяна Тимошенко привітала колег своєю чарівною поезією.
  Відзначили на вернісажі і цьогорічних ювілярів – учасників об'єднання. Зокрема Людмила Бешун, Микола Чернецький, Валерій Єфименко, Вадим Тарасов, Віталій Граб, Ігор Субботін, Марина Радченко отримали почесні грамоти Чернігівського обласного центру народної творчості, які вручили директорка центру Надія Заваліна та провідна методистка Маріанна Ваценко.
  На виставці експонується більше 40 картин 17 художників – пейзажі та портрети, натюрморти і міські пейзажі, інтер'єрні й сюжетні роботи, філософські роздуми та архітектурні пам'ятки, виконані в найрізноманітніших техніках. Тішить, що "Деснянська палітра" постійно поповнюється обдарованими особистостями, з'являються нові твори, сучасні підходи у передачі світобачення і художники, втілюючи красу й душу Сіверщини на своїх полотнах, гідно продовжують традиції образотворчого мистецтва нашого краю, підтверджуючи високе звання народного аматорського об'єднання.
  Відвідати виставку картин можна протягом місяця в читальній залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових.

   Більше про об'єднання художників "Деснянська палітра" можна прочитати в матеріалі про відкриття ювілейної виставки картин за посиланням
  



















 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється