Тренінг "Основи інформаційної та кібербезпеки"

Тренінг "Основи інформаційної та кібербезпеки"

19.12.2023
107
  19 грудня у Хабі цифрової освіти Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбувся тренінг "Основи інформаційної та кібербезпеки" в межах проєкту "Дія. Освіта".
  Мета заходу – допомога користувачам бібліотеки розпізнавати дезінформацію та маніпуляції в інформаційному середовищі, захистити персональні дані та протидіяти інформаційним загрозам.
  Тренерка Олена Слєпченко розповіла користувачам, що повномасштабна російсько-українська війна спричинила включення в інформаційне протистояння з ворогом усе населення нашої країни. Наразі життєво важливими навичками громадян і мешканців України є розрізнення фейків, дезінформації, фішингу, кібершахрайства та боротьба на інформаційному фронті.
  Завдяки тренінгу учасники навчилися самостійно орієнтуватися в насиченому інформаційному просторі та захищати власні персональні дані, безпечно користуватися соцмережами та месенджерами й протидіяти інформаційним загрозам; розрізняти маніпуляції та неправдиві дані, що ширяться інтернетом; основ фінансової безпеки.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється