Діалог заради миру

Діалог заради миру

09.01.2024
194
  9 січня в читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбулася зустріч під назвою "Діалог заради миру", яку ініціювали та провели представниці ГО "Жіночий формат" Антоніна Федорченко і Наталія Висіканець.
  Цьогоріч Україна відзначає 140-річчя українського жіночого руху. В українському суспільстві жінки ставали поруч із чоловіками у будь-які часи, проходили разом із ними будь-які випробування, але залишалися, а іноді, на жаль, продовжують залишатися "в тіні" – непомітними, маловідомими, несправедливо забутими.
  "Моє місце всюди". Ці три слова – своєрідне ствердження рівності можливостей у суспільстві, і вони мають стати гаслом для кожної жінки. "Моє місце всюди" – це самоповага та впевненість у своїх силах і можливостях. Особливо нині, коли в Україні триває повномасштабна віна.
  Учасниці діалогу розповідали про себе, визначали, які ролі для них найголовніші в житті. А ще – говорили про наболіле, зачіпаючи найрізноманітніші теми.
  Цей та інші подібні заходи проводяться в межах проєкту "Жінка для жінки: підтримка лідерства ВПО та посилення впливу на прийняття рішень". Його мета – розбудова потенціалу переміщених жінок і дівчат, підтримка жіночого лідерства й посилення впливу жінок на прийняття рішень на місцевому, регіональному та національному рівнях.
  Проєкт реалізується ГО "Бюро гендерних стратегій і бюджетування" у партнерстві з ГО "Центр гендерної культури" за фінансування Жіночого фонду миру та гуманітарної допомоги Організації Об'єднаних націй (WPHF), за технічного супроводу / в партнерстві з ООН Жінки.
 







 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється