Тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті"

Тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті"

06.03.2024
104
  6 березня на базі Регіонального тренінгового центру відбувся тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті" у межах проєкту "У Всесвітній мережі всі покоління".
  Учасниці заняття продовжили вивчати можливості Інтернету, закріпили вже набуті навички й розпочали опановувати сервіс YouTube. Тренерка Олена Слєпченко розповіла, що сьогодні цей сайт найпопулярніший у світі для розміщення відеофайлів і належить корпорації Google. Сервіс щодня відвідують мільйони людей, і він щохвилини поповнюється сотнями нових відео. Тут і короткі смішні ролики, і музичні кліпи, і телевізійні передачі, і фільми та серіали, і навчальні відео, за допомогою яких можна опанувати рукоділля, навчитися доглядати за квітами, малювати, грати на музичних інструментах тощо.
  Під керівництвом наставниці учасниці тренінгу навчилися користуватися плеєром YouTube, знаходити потрібні відеоролики та фільми, скачувати їх і зберігати у себе на комп'ютері. Шукали все що завгодно: від серіалу "Спіймати Кайдаша" до тибетської гімнастики.
  Ученицям було дуже цікаво. Здобуті знання точно стануть їм у пригоді.
 







 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється