Тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті"

Тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті"

09.05.2024
102
  9 травня в Регіональному тренінговому центрі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відбувся тренінг "Основи комп'ютерної грамотності та основи роботи в інтернеті" в межах проєкту для користувачів бібліотеки "У Всесвітній мережі всі покоління".
  Заняття було присвячене ознайомленню з електронною поштою Gmail. Тренерка Олена Слєпченко розповіла своїм учням про основні переваги електронної пошти, про те, що вона дуже зручна у використанні й абсолютно безкоштовна, на відміну від звичайної пошти чи телефонного зв'язку. Електронна пошта – це оперативна й ефективна передача інформації в режимі реального часу, до того ж – у найрізноманітнішому вигляді та формі, що дозволяє відправникові й одержувачеві не витрачати додаткових зусиль і часу. Надіслав повідомлення – і через кілька секунд воно вже у адресата.
  Від теорії – до практики. З допомогою тренерки користувачі створили власні електронні поштові скриньки, навчилися писати й надсилати листи, додавати контакти, а також прикріплювати текстові файли та зображення до листа.
  На тренінгу панувала доброзичлива й невимушена атмосфера. Це було завершальне заняття, отже, учні отримали сертифікати, а на додачу – гарний настрій. Учасники тренінгів поділилися враженнями про навчальний курс у книзі відгуків. Було і фото на згадку. Принагідно пані Олена ще й загадала бажання, бо серед її випускників – два Миколи.
 





 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється