Володар дум та сподівань народу

Володар дум та сподівань народу

15.05.2024
176
  Уперше Чернігівська ОУНБ імені Софії та Олександра Русових відкрила двері до фонду рідкісних і цінних видань відділу зберігання для своїх відвідувачів. 15 травня у читальному залі бібліотеки відбулася озвучена виставка для студентів філологічного факультету НУ "Чернігівський колегіум" ім. Т. Г. Шевченка та всіх охочих, приурочена до дня перепоховання Тараса Шевченка в Україні 22 травня.
  Тарас Шевченко – це не просто ім'я в історії української літератури. Це символ боротьби, сила, що надихає, і дороговказ для майбутніх поколінь. Його спадок живе в серцях українців та нагадує нам про важливість боротьби за свободу, гідність і незалежність, яку й сьогодні виборюють для нас мужні сини і доньки України зі зброєю в руках.
  На виставці представлено видання творів Т. Г. Шевченка та літературу про його життя і творчість, починаючи з дореволюційного періоду й завершуючи сучасними нетиповими виданнями, які увійшли до фонду цінних і рідкісних видань бібліотеки. У відвідувачів експозиція викликала жваве зацікавлення і щире захоплення книгами, які всі охочі змогли потримати в руках.










 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється