Сьомі бібліографічні студії "Фахова діяльність та наукові дослідження в умовах російської військової агресії"

Сьомі бібліографічні студії "Фахова діяльність та наукові дослідження в умовах російської військової агресії"

23.05.2024
145
  Головний бібліограф відділу наукової інформації і бібліографії Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових Оксана Плаунова взяла участь у Сьомих бібліографічних студіях "Фахова діяльність та наукові дослідження в умовах російської військової агресії", які відбулися 23 травня в Харківській державній науковій бібліотеці ім. В. Г. Короленка (в онлайн-режимі). Пані Оксана виступила з доповіддю "Видавнича діяльність відділу наукової інформації і бібліографії Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових в умовах воєнного часу: з досвіду роботи".
  За останні два роки відділ наукової інформації і бібліографії Чернігівської ОУНБ підготував 9 бібліографічних посібників різної жанрової тематики, цільового та читацького призначення. Серед них – "Духовна скарбниця краю (1877–2023)", "Культурно-мистецьке життя Чернігівщини на сторінках періодичних видань (2017–2021 рр.)", "Туристичними шляхами Чернігівщини", "Туристичними шляхами Чернігова", "Біля джерел державотворення: чернігівці – учасники української революції 1917–1921 рр. Ч. 2", "Марія Заньковецька: життя та творчість", "Віра і Михайло Коцюбинські в культурному та громадському житті Чернігова", "Інклюзивна освіта в загальноосвітніх навчальних закладах", "Обдаровані діти в закладах загальної середньої освіти". Усі ці посібники були представлені загалу конференції.
  Мета заходу – популяризація сучасних традиційних та інноваційних бібліографічних розвідок і презентація результатів. До участі в роботі студій були запрошені творці й користувачі бібліографічних активів, співробітники бібліотечних установ різних видів, відомчого підпорядкування та форм власності.
  Організатори – Міністерство культури та інформаційної політики України, Харківська державна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка, Харківське обласне відділення ВГО Українська бібліотечна асоціація.
 



 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється