Шоколадні Пригоди: Від Какао До Кондитерських Шедеврів

Шоколадні Пригоди: Від Какао До Кондитерських Шедеврів

12.06.2024
145
  Хто ж із нас не любить іноді побалувати себе чимось смачненьким? Погодьтеся: всі ми полюбляємо час від часу ласувати цукерками, шоколадками чи навіть тортиком. Та й направду, це задоволення може бути навіть корисним, адже, як відомо, какао допомагає швидше відновлюватися після тренувань, у темному шоколаді міститься велика кількість антиоксидантів, і загалом настрій поліпшується після вживання цього продукту.
  Пропонуємо вам поринути в чарівний світ шоколаду з книгою "The joy of chocolate". Вона вражає не лише красою ілюстрацій, а й багатством наповнення, різноманітністю десертів, тож ви з легкістю зможете здивувати своїх близьких власноруч створеним шедевром.
  Написана одним із найвідоміших британських майстрів-шоколатьє та ведучим телесеріалу "The Sweet Makers" на каналі BBC2, книга розповідає, як приготувати смачний шоколад з нуля на власній кухні.
  Це чудове видання – любовний лист до шоколаду, від самих основ того, що таке шоколад, як його куштувати й купувати, до досягнення блиску світового класу та змішування смаку, як у професіоналів. Автор пояснює настільки чітко і творчо, що до кінця книги будь-хто, від початківця до впевненого в собі кухаря, зможе приготувати найкращі шоколадні рецепти.
  Книгу "The joy of chocolate" ви зможете знайти у відділі документів іноземними мовами Чернігівської обласної універсальної бібліотеки імені Софії та Олександра Русових.
  Видання представлене мовою оригіналу.

  Книга: Young P. The joy of chocolate / P. A. Young. – London : Kyle books, 2022. – 207 p.
  Музика (сайт): https://pixabay.com/music
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється