Дякуємо!

Дякуємо!

16.07.2024
52
  Що може бути краще за прочитання цікавої книжки? Отримати цю книжку в подарунок! Ми завжди дуже тішимося, коли нам дарують книжки. Сьогодні наш відділ документів іноземними мовами хоче подякувати за подаровану книгу "Klara and the Sun" ("Клара і сонце").
  "Клара і сонце" – восьмий роман британського письменника Кадзуо Ішіґуро, опублікований 2 березня 2021 року. Це антиутопічна науково-фантастична історія, яка нікого не залишить байдужим. Вишукано ніжна і водночас бездоганно стримана історія про життя у світі, де панують високі технології, діє новітня класова система, а генетичне редагування — звична річ. Роман немовби перегукується з попередніми книгами Ішіґуро, бо в ньому автор шукає відповіді на ті самі вічні запитання. Чи є в кожному з нас щось настільки особливе, чого ніяк не відтворити? Чи має в собі дещо неповторне той, кого сконструйовано без серця і душі? І що означає любити когось іншого – а надто в епоху, коли ми замислюємося про те, чи можемо дізнатися геть усе про людину за допомогою даних і алгоритмів?
  Запрошуємо вас до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових задля прочитання цієї та ще багатьох захопливих книжок іноземними мовами!
  Книга представлена мовою оригіналу.

  Книга:
  Ishiguro K. Klara and the Sun / K. Ishiguro. – London : Faber and Faber, 2021. – 307, [2] p.
 

 
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється