21.03.2013
295
PICT6520

  20 березня в рамках діяльності Мережі центрів європейської інформації України відбулась міжрегіональна відеоконференція за темою "Захист прав громадян України в Європейському суді", у якій взяли участь п’ять ЦЄІ, у містах Чернігові, Черкасах, Чернівцях, Рівному та Миколаєві. Одночасно відеозв’язок з’єднав п’ять регіонів України. Організаторами заходу у Чернігові стали Центр європейської інформації Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка та громадська організація "Сіверський інститут регіональних досліджень".

  Відомі юристи, адвокати, керівники правозахисних організацій України, начальники юридичних відділів адміністрації та управлінь юстиції, науковці ознайомили присутніх з основними аспектами захисту прав українських громадян у Європейському суді, нормативно-правовою базою, механізмами підготовки відповідних пакетів документів, навели конкретні приклади захисту прав українців та ін. В обговоренні взяли участь представники громадських організацій, державні службовці, викладачі, студенти та всі зацікавлені зазначеною тематикою у п’яти регіонах України.

  Захід відповідав одному з пріоритетних напрямків роботи, зазначеному у Стратегії розвитку Мережі ЦЄІУ до 2014 року, яка була прийнята минулого року на Форумі Мережі ЦЄІУ, а саме пошуку експертів з питань євроінтеграції та забезпечення їх комунікації з користувачами інформаційних послуг ЦЄІ. Веб-конференція підкреслила актуальність та перспективність роботи з експертами у рамках діяльності мережі ЦЄІУ. Висококваліфіковані експерти, які взяли участь у конференції, наголосили, що першість проведення такого заходу належить саме Чернігівському ЦЄІ та пообіцяли продовжити співпрацю.
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється