14.08.2013
301

  В рамках співробітництва Центра європейської інформації ЧОУНБ ім. В.Г. Короленка з інформаційними центрами та експертами країн ЄС у Чернігові відбудеться "Вуличний євроуніверситет".

  Про переваги євроінтеграції чернігівчанам розповідатимуть британський дипломат та експерти Інституту світової політики 15 серпня 2013 року.

 

Текучова Ірина,

tekuchova.iwp@gmail.com,

+380 44 253 53 58, +380936586310

 

  Інститут світової політики за підтримки Міжнародного фонду "Відродження" проведе 15 серпня 2013 року у Чернігові (просп. Миру, сквер Алеї Героїв) "Вуличний євроуніверситет".

 

  У рамках "Вуличного євроуніверситету" заплановані два заходи:

  • о 1200 відбудеться офіційне відкриття виставки карикатур, присвячених європейській інтеграції;
  • о 1300 заступник посла Великої Британії в Україні Мартін Дей дасть імпровізовану лекцію на тему європейської інтеграції. Мешканці Чернігова зможуть поставити запитання британському дипломату.

 

  Малюнки, представлені на "Вуличному євроуніверситеті", ілюструватимуть дві реальності у більш ніж двадцяти вимірах соціального, економічного, політичного життя в Україні та країнах ЄС. Ілюстрації були створені відомими українськими художниками: Мариною Туровською, Костянтином Каланчевим Ігорем Бежуком та Олексієм Кустовським на замовлення Інституту світової політики.

  "Вуличні євроуніверситети" вже були представлені в Києві, Одесі, Дніпропетровську та Вінниці.

  "Вуличний євроуніверситет" – метафорична назва публічних заходів, під час яких лідери громадської думки, експерти з відповідної теми мають змогу безпосередньо спілкуватися з пересічними громадянами. У рамках "Вуличного євроуніверситету" проходить виставка карикатур, які охоплюють найбільш значущі проблеми європеїзації. Захід відбувається за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Проект "Вуличних євроуніверситетів" раніше був також підтриманий USAID, UNITER, Pact, Global Reporting та Swedish Institute.

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється