18.10.2013
302
  До відзначення Європейського тижня місцевої демократії у читальному залі бібліотеки було відкрито книжково-ілюстративну виставку "Становлення місцевої демократії та місцевого самоврядування в Україні", яка була спільно підготовлена працівниками ЦЄІ та ВДСГН. Представлена в експозиції інформація знайомить читачів з принципами та досягненнями регіональної та місцевої демократії, системою місцевого самоврядування, структурою та діяльністю органів місцевого самоврядування в Чернігові, Україні та країнах-членах Ради Європи. Виставка сприятиме підвищенню рівня обізнаності громадян про можливості, що існують в рамках співпраці України з ЄС та Радою Європи.
  17 жовтня на базі Чернігівського Центра перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів відбулась міжрегіональна відео конференція "Відзначення Європейського тижня місцевої демократії". Модератором закладу була вчений секретар центру Людмила Чабак.
  У конференції взяли участь представники органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, науковці, громадські діячі та експерти з питань євроінтеграції трьох регіонів України – Чернігова, Чернівців та Херсона. В обговоренні теми формування демократичної держави та громадського суспільства взяла участь та виступила консультант Центру європейської інформації ОУНБ ім. В.Г. Короленка Тетяна Шумська. Вона розповіла про те, яким чином бібліотека приєдналась до цієї компанії, як популяризує діяльність органів місцевого самоврядування, а також повідомила про історію виникнення самого тижня місцевої демократії та історію створення і діяльність Ради Європи.

17_10_2013_1_

          IMAG1494
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється