07.12.2013
308

   5-6 грудня бібліотеки Чернігівської області мали змогу отримати безкоштовний сайт та навчитися його обслуговувати.
  Регіональний тренінговий центр Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. В.Г. Короленка, програма "Бібліоміст" разом з партнером EDUkIT провели тренінг на базі РТЦ для бібліотек області, які були зацікавлені у створенні сайту бібліотеки і які ще їх не мають. На тренінгу учасників познайомили з платформою, завдяки якій можна легко створити сайт і протягом двох днів тренери навчали наповнювати та просувати його он-лайн. Тренери проекту EDUkIT Марина Пащенко та Анастасія Федорчук розповіли учасникам всі секрети роботи з сайтами та представили можливість організувати та попрацювати з сайтами створеними окремо для кожної бібліотеки, яку представляли учасники. "Бібліотекарі були захоплені навчанням,одразу включилися у процес, допомагали одне одному і працювали на тренінгу як справжня злагоджена команда", – зауважила тренер Марина Пащенко.
  Варто також відмітити, що у тренінгу приймали участь не лише міські бібліотеки, а й сільські філіали. Так тренінг відвідали бібліотекарі Прогресівської бібліотеки філіалу Козелецької ЦБС та Тупичівської бібліотеки філіалу Городнянської ЦБС.
  Учасники залишились задоволені, адже отримали не лише нові знання, досвід та навички, а й справжній продукт – готовий сайт для своєї бібліотеки.

 

DSCN3323 DSCN3331  
DSCN3338 DSCN3361
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється