03.06.2014
265

  З 2-го червня обласна бібліотека ім. В.Г. Короленка продовжує добру традицію минулих років презентацією "Літнього читального залу під відкритим небом" та залишається комфортною і ще більш доступнішою чернігівцям та гостям нашого міста.
  У тіні великих дерев, зручно розташувавшись за столиком, і дорослі, і діти можуть переглянути нові книги та свіжі журнали на будь-який смак. Літній читальний зал презентує книги про живу природу, географічні відкриття; казки для малят; порадники для господинь, книги психологічної, історичної, краєзнавчої тематики, художню літературу, цікаві енциклопедичні видання та ін. У кого обмаль часу – просто можуть погортати останні номери журналів про сучасний дизайн, туризм, кулінарію, фізкультуру та спорт, крій та шиття і багато інших.
  Коротка зупинка у Літньому читальному залі бібліотеки дозволить не лише стати користувачем бібліотеки, але й з комфортом провести час, а потім продовжити свій шлях, отримавши натхнення для творчості та майбутніх справ. Можливо, така приємна літня зустріч стане початком великої дружби з обласною бібліотекою ім. В.Г. Короленка, яка, до речі, розташована в самому центрі міста.

Запрошуємо усіх до Літнього читального залу!

1 _08 IMG_0035 1 _04
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється