30.05.2014
262

  29 травня до нас завітали вихованці 1-А класу ЗСШО № 1 зі своєю першою вчителькою та батьками, які користуються послугами нашої бібліотеки. Дорослі вирішили в наш вік інформаційних технологій прилучити своїх дітей до читання книг.
  Знайомство дітей з бібліотекою розпочалося з відділу зберігання книжкових фондів. Тут їх вразила велика кількість полиць заповнених до стелі книжками, а ще з цікавістю малеча розглядала і самостійно торкалася великоформатних книжок та книжок-мініатюр.
  Завідувачка відділу міського абонементу О.Г. Соловцова познайомила гостей з дитячим куточком "Почитайко", діти з великим інтересом в прослухали музичні книжки "Нічний ліс" та "Комахи".
  У кінозалі відділу документів іноземними мовами казкові герої мультфільму "Бібліотека. Що там роблять діти...?" розповіли їм про бібліотеку, правила поведінки в ній та познайомили з історією створення первісних бібліотек в світі. Під час музичної хвилинки, організованої для них бібліотекарем Н. Романенко, малюки з великим задоволенням співали англійську пісеньку та пританцьовували.
  Провідний бібліотекар відділу краєзнавства Н.Ф. Гонза продемонструвала книги про Чернігівщину, які були надруковані 100 років тому.
  А у відділі мистецтв їх чекала зустріч з членом спілки художників-аматорів "Деснянська палітра" Вірою Летошко і з її чудовими картинами, на яких діти впізнали пам’ятні місця нашого рідного Чернігова. Аура музичної вітальні також сприяла розкриттю мистецьких та патріотичних талантів підростаючих українців. Кожен з присутніх хлопчиків та дівчаток зміг спробувати заспівати свої улюблені мелодії. Особливо вразило виконання хлопчиками-первачками "Гімну України".
  Перше знайомство з бібліотечним царством книг дітям сподобалось! Вони пообіцяли приходити разом з дорослими за цікавими книжками та на безкоштовні заняття майстер-класів.

2 1
3 4
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється