03.06.2014
260

  2-4 червня обласна бібліотека ім. В.Г. Короленка продовжила добру традицію минулих років презентацією "Літнього читального залу під відкритим небом" та стала ще більш доступнішою чернігівцям та гостям нашого міста.
  Першими гостями літнього читального залу стали майбутні користувачі бібліотеки – учні 1-Г класу ЗОШ №1, других класів ліцею №32 та третього класу колегіуму №11, які завітали зі своїми першими вчительками та матусями.
  Знайомство дітей з "книжковим царством" розпочалося з сектору обліку та контролю, де записують нових користувачів до бібліотеки.
  Виставка фотосвітлин "Життя як книга" з великим задоволенням була переглянута присутніми і дуже зацікавила їх можливістю участі в майбутньому конкурсі до Всеукраїнського дня бібліотек.
Працівники відділу міського абонемента познайомили юних гостей з дитячим куточком "Почитайко", особливо їх зацікавили музичні книжки "Нічний ліс" та "Комахи".
  У кінозалі відділу документів іноземними мовами бібліотекар Н. Романенко познайомила дітей з мультфільмом "Бібліотека. Що там роблять діти...?", де вустами казкових героїв розповідається про бібліотеку, правила поведінки в ній та про історію створення первісних бібліотек в світі.
  У відділі краєзнавства діти побачили нові, цікаві, добре ілюстровані книги по історії Чернігова і Чернігівської області та велику кількість місцевих газет.
  Відділ зберігання книжкових фондів вразив школярів великою кількістю полиць, заповнених до стелі книжками, а особливо сподобалися – двохярусні стелажі і маленькі дерев’яні сходинки між ними. А ще з цікавістю вони розглядали книжки великого формату та книжки-мініатюри.
  Другий поверх бібліотеки вразив наших гостей безліччю пейзажів, натюрмортів, різних картин чудових художниць, чарівних жінок Віри Летошко та Тетяни Тимошенко. А майбутні дев'ятикласники ЗОШ №1 мали змогу познайомитися з 137-річною історією бібліотеки, її структурою та роботою основних відділів.
  На згадку про нашу бібліотеку та до альбому історії своїх класів у дітей залишаться фотографії з мистецької вітальні про екскурсію до головної книжкової скарбниці Чернігівщини.

1 _01 1 _09
1 _10 1 _03  
IMG_0035 1 _05
13+ 9+
1 _07 1 _06

 

Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється