07.06.2014
269
DSCN2632   2-6 червня у м. Чернівці відбувся семінар директорів бібліотек і координаторів центрів "Вікно в Америку". Представниками Чернігівську ОУНБ ім. В.Г. Короленка були Аліференко І.М. та Кашнікова В.Р. На семінарі розглядалася діяльність центрів "Вікно в Америку", їх успіхи, проблеми та інновації.
  Рейчел Етвуд – заступник аташе з питань культури Посольства США в Україні, оцінила діяльність центрів "Вікно в Америку" та провела аналіз відвідувань Американських центрів, їх роль в сучасній бібліотеці. Валентина Пашкова, координатор програми "Американські центри" Посольства США в Україні наголосила на місії, завданнях та стандартах центрів "Вікно в Америку", а координатори центрів практично представили свою діяльність в п'яти основних програмах, що стосуються вивчення англійської мови, залучення випускників програм обміну, інформації про США, культурних програм та освіти в США.
  Учасники семінару відвідали Чернівецьку ОУНБ ім. М. Івасюка. Директор бібліотеки Марія Довгань та координатор центру "Вікно в Америку" Тетяна Микитюк розповіли про діяльність бібліотеки та зокрема центру.
  Також було здійснено професійний візит до Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та Наукової бібліотеки університету.
  Серед учасників семінару чимало таких, що вже давно знайомі, а цього року долучилось багато нових координаторів.
  На завершення відбулася відкрита трибуна: програма "Вікно в Америку" очима директорів бібліотек.
  Сподіваємось, семінар став поштовхом для більш плідної співпраці та справжнім джерелом нових креативних ідей.
DSCN2345 DSCN2356 DSCN2349
DSCN2361 IMG_1944 DSCN2518
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється