14.10.2014
274

  14 жовтня в читальній залі обласної бібліотеки ім. В.Г. Короленка відбулась презентація книги "Спортивні сузір'я Чернігівщини" Віктора Берегового та зустріч з олімпійською елітою міста. Ведуча Валентина Куценко – головний бібліотекар Чернігівської ОУНБ представила почесних гостей зустрічі: Ніну Лемеш – відповідального секретаря Чернігівського обласного осередку НОК України, Заслуженого майстра спорту України з біатлону; Наталію Давидову – Заслуженого майстра спорту України з важкої атлетики; Аліну Бойкову – Заслуженого майстра спорту України з боротьби сумо; Валентина Созонтова – Заслуженого тренера СРСР та УРСР з кульової стрільби; Дмитра Пиріжка – директора міського центру фізичного здоров’я "Спорт для всіх", Леоніда Кузьомку – декана факультету фізичного виховання ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка та Віктора Берегового – члена Національної спілки журналістів України, лауреата Всеукраїнських конкурсів у номінації "Найкращі спортивні журналісти року", автора видання.
  Розпочалась презентація з виступу Віктора Григоровича, в якому він розповів про велику дослідницьку роботу, задуми та історію написання біографічних нарисів відомих спортсменів та тренерів, які своїми досягненнями прославили Чернігівський край. Багато гарних слів було сказано гостями на адресу книги та автора. Для Наталії Давидової приємно перечитати і згадати своє інтерв'ю, яке вона давала відразу після перемоги. Валентин Созонтов розповів про тяжкі умови, в яких тренувалися чернігівські стрільці. Дмитро Пиріжок вражений виданням, для нього відкрилися нові імена спортсменів. А також має надію, що це не остання книга В. Берегового.
  Зі словами вдячності звернулась до спортсменів директор обласної бібліотеки ім. В.Г. Короленка Інна Аліференко. Дуже приємно, що при кожній зустрічі з представниками Чернігівського обласного осередку НОК України, ми отримуємо у подарунок книги, які користується попитом у користувачі. В цей день бібліотека отримала двотомник "Олимпийские игры" (автор М. Булатова), а також презентоване видання "Спортині сузір'я Чернігівщини", яке надійде до центральних бібліотек області. Інна Михайлівна впевнена, що тільки в бібліотеках повинно відбуватися знайомство з новими збірками, адже в цьому храмі книга завжди знайде свого читача.
  Для присутніх та гостей заходу бібліотечними працівниками презентована книжково-ілюстрована виставка "Спотривні сузір'я Чернігівщини", яка розкрила сутність становлення спорту на Чернігівщині починаючи з 1900 року і до сьогодення.
  На закінчення заходу Віктор Береговий подарував гостям, студентам педагогічного університету та медичного коледжу від душі на добро свою книгу.

 001_DSC00_03 002_DSC00_08
 
 005_DSC00_15  004_DSC00_13
  003_DSC00_10  006_DSC00_19
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється