17.11.2014
294
Memorable_and_dates_2015   З 1974 року бібліотека готує та видає краєзнавчі календарі знаменних і пам'ятних дат, які сприяють популяризації літератури з актуальних питань життя області, містять відомості про діяльність минулих поколінь, про знаних земляків, забезпечують формування історичної пам'яті, допомагають патріотичному вихованню молоді. От і нещодавно вийшов друком бібліографічний покажчик "Знаменні і пам'ятні дати по Чернігівській області на 2015 рік". Посібник складається з хронологічного переліку знаменних і пам'ятних дат, котрі мають відзначатися у наступному році та додаткових відомостей і рекомендаційних списків до декількох різнопланових визначних дат, які підготували укладачі видання. Цікавими для користувачів стануть довідки про таких відомих людей Сіверського краю, як Григорій Верьовка, Михайло Домонтович, Марко Щеглов, Олександр Олійник, Сергій Павленко, Василь Нечепа та ін., а також інформація про Гетьманську резиденцію – місто Батурин та Мезинський народний археологічний науково-дослідний музей у Коропському р-ні тощо.
  Допоміжний апарат до посібника складається з іменного покажика. Видання стане у нагоді музейним і бібліотечним працівникам, краєзнавцям і журналістам, студентам і викладачам вузів.
  Ознайомитись з покажчиком "Знаменні і пам'ятні дати по Чернігівській області на 2015 рік" можна у Відділі краєзнавства бібліотеки.
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється