04.12.2014
306

  4 грудня у Мистецькій вітальні в рамках проекту "Музичні вечори" відбулася творча зустріч зі студентами та викладачами відділу хорового диригування Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького, модераторами якої стали: завідуюча відділом мистецтв бібліотеки Лариса Миколаївна Поліщук та старший консультант з практики відділу хорового диригування ЧМУ, викладач-методист Ірина Сергіївна Чуприна.
  Поліщук Л.М. провела екскурсію по бібліотеці, в ході якої студенти ознайомилися з роботою відділів, з книжковим та нотним фондом, каталогами, картотеками музичних видань відділу мистецтв та відвідали художні виставки: світлин чернігівських фотохудожників "За єдину Україну", присвячену військовим у зоні АТО, картин "З любов’ю…" чернігівських художників Миколи та Олександра Добровольських та світлин "Портрети квітів", українського архітектора, Почесного академіка Української Академіїї архітектури Юрія Пісковського (м. Київ). Всі бажаючі записалися до бібліотеки.
  Вокальні ансамблі для концерту підготували завідуюча ПЦК відділу хорового диригування Євгенія Миколаївна Чепурна, викладачі Ольга Віталіївна Корзаченко та Ірина Сергіївна Чуприна.
  Студенти з великою майстерністю виконали українські народні пісні, колядки, твори українських та російських композиторів.
   У програмі прозвучали: українські народні колядки в обробці І. Чуприни "Нова рада стала" та О. Токар "Небо і земля", українська народна пісня в обробці Ю. Валерштейна "Скоро, скоро", пісні: "Там" (музика та слова Т. Охомуги) , "Сон-трава" (музика Є. Птічкіна, слова Т. Коршилової), "Стежина в парку" (музика А. Кос-Анатольського), "Пирог с английской начинкой" (музика О. Хромушина).
  В концертній програмі взяли участь концертмейстери: Марина Лосей, Аліна Бойко, Ірина Чуприна, Світлана Точкова.
  Чуприна І.С. у своєму виступі відзначила важливість подібних творчих зустрічей, які розширюють світогляд студентів, виховують у них патріотизм, творчу уяву, допомагають професійному становленню майбутніх музикантів, артистів, керівників хорових та вокальних колективів у процесі концертно-виконавської діяльності. Висловила подяку за гостинність та сподівання, що зустрічі будуть надалі продовжуватися і стануть традиційними.

DSC05986 DSC05990
DSC05994 DSC05997
DSC06001 DSC06003
DSC06009 DSC06018
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється