09.12.2014
297

  "Діти без права, Україна без майбутнього" під такою назвою 9 грудня відбулося засідання круглого столу у великій читальній залі обласної бібліотеки ім. В.Г. Короленка. Головний бібліотекар В. Куценко познайомила присутніх, вихованців Чернігівського обласного Палацу дітей та юнацтва, з гостями заходу: заступником начальника Головного управління юстиції в Чернігівській області В. Бобруйко, головним спеціалістом, юрисконсультом Чернігівського обласного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді М. Бахаєвою, керівником проектів та програм ГО "МАРТ" Н. Кривопаленко.
  Володимир Анатолійович ознайомив присутніх з конституційними правами людини та дитини в Україні. Марина Олександрівна розповіла про свою службу, яка займається допомогою: дітям з несприятливих сімей; дітям-інвалідам; дітям, які мають проблеми з законом; дітям, які перебувають у складних життєвих умовах та про підтримку і захист цієї категорії дітей. Після перегляду фільму "Лізо, ходи додому" присутні разом з Надією Сергіївною емоційно обговорювали побачене. Кадри фільму викликали різні почуття у дітей. Їх цікавили питання: коли людина чи дитина втрачає свої права; коли не можна втратити своє право на гідність; в який період життя людині потрібний особливий соціальний захист, в чому зміст життя? Гості засідання надали присутнім змістовні відповіді. Вразили дорослих учасників круглого столу обгрунтовані відповіді дітей, відчувалась належна підготовка з правового виховання вчителями ліцею №22, ЗОШ № 29 та ЗОШ №1. Бібліотечні працівники читального залу вдячні методистам обласного Палацу дітей та юнацтва Раїсі Іванівні Авдєєвій та Шабовті Інні Володимирівні за участь у заході та співпрацю.
  Закінчилась зустріч оглядом правового вернісажу "Ми і держава", яку представила бібліотекар І. Лагута.
  Всіх жителів та гостей міста запрошуємо завітати до обласної бібліотеки ім. В.Г. Короленка на правовий вернісаж, приурочений Всеукраїнському тижню права, що триває з 8 по 14 грудня.

DSC06072 DSC06074
DSC06069 DSC06062
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється