23.01.2015
1294

  Формування просвітницької, інформаційної культури особистості, особливо молоді, відбувається в обласній бібліотеці ім. В.Г. Короленка завдяки бібліотечним екскурсіям.
  Зрозуміло, що зараз виростає нове покоління читачів, які впевнено і зручно почуваються при читанні і друкованих, і електронних книжок. Нині обласна бібліотека – це справжній храм високої культури і духовності, куди можна приходити не лише по нові книжки, а й по свіжі ідеї, живе спілкування. 26 січня до бібліотеки завітали старшокласники школи №34 разом зі своїми вчителями.
  Завідувачка відділу документів з суспільних та гуманітарних наук Зелинська В.В., розповіла про історичне минуле обласної бібліотеки та її особливу цінність – фонд рідкісної літератури, який нараховує більше 15 тис. видань. Молоді були представлені найбільші і найважчі книги – книги-велетні, як противагу їм – дивосвіт мініатюрного друкарства, а саме: книги-малятка.
  Програму екскурсії по бібліотеці склали: відвідання вернісажу світлин фотохудожника Чорноівана А.І. "Рідна сторона"; виставки ляльок-мотанок різних регіонів "Україна єдина" чернігівської майстрині Дідович О.І. та її роботи зі шкіри в техніці нетрадиційного гобелену; відвідання Інтернет-центру та відділу літератури на іноземних мовах.
  Учнів ознайомили з послугами, які надає бібліотека. Це безкоштовний Інтернет, тренінги та заняття з основ комп’ютерної грамотності, Wi-Fi зона, електронний каталог і ще багато чого цікавого, що не залишило їх байдужими.

1 2
5 9
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється