02.02.2015
2076

  За січень поточного року у секторі документів іноземними мовами та центрі "Вікно в Америку" відбулося 21 засідання з вивчення іноземних мов.
  Наймолодшими користувачами сектору стали дітки 4-7 років, учасники клубу "English for Kids". Керівником клубу є викладач англійської мови та літератури Науменко Юлія.
  Бажаючих почати вивчати італійську мову запрошуємо на заняття "Італійська для початківців" та продовжити вивчення італійської з "Італійська для тих, хто вдосконалює" з керівником Марко Сенсі.
  Якщо ви бажаєте вивчати французьку мову, то на вас чекає клуб "Любителів французької мови", яку з натхненням викладають Щевельов Олексій та Борковська Ірина.
  Всіх науковців та бажаючих дізнатися про сучасні тенденції розвитку мови, засобів комунікації та засвоєння інформації запрошуємо відвідати лінгвістичний клуб "Leader Image Group". Керівник клубу доцент кафедри германської філології Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка – Деркач Наталія Валеріївна, організує зустріч мовою зручною для більшості присутніх.
  Найбільш популярним та затребуваним залишається "English Speaking Club" для бажаючих спілкуватися англійською мовою.
Ентузіазм та натхнення наших волонтерів та сучасні засоби навчання, такі як інтерактивна дошка, I-Pads, Kindles зроблять ваше навчання цікавим та допоможуть легко та швидко засвоїти матеріал.

English for kids1  English for kids  itl
itl1 fran leader image group
leader image group1  engl  engl1
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється