05.02.2015
2147

  5 лютого у великому читальному залі бібліотеки відбулося відкриття щорічної звітної фотовиставки Чернігівського обласного відділення Національної спілки фотохудожників України, присвяченої 25-річчю НСФУ. В експозиції представлені 40 робіт 11 митців Чернігова та області.
  Творчий діапазон фотовиставки охоплює широку палітру: пейзаж, портрет, жанрові фотознімки, архітектурні пам'ятки Чернігівщини.
  Директор Чернігівської ОУНБ ім. В.Г. Короленка Інна Михайлівна Аліференко привітала фотомитців з відкриттям фотовиставки, побажала творчих успіхів і висловила сподівання на подальшу співпрацю.
  Ведуча заходу, завідуюча відділом мистецтв Лариса Миколаївна Поліщук розповіла про співпрацю бібліотеки, обласного відділення УБА з фотомитцями та виставки світлин, які проходили в бібліотеці в 2014 р.
  Голова обласного відділення НСФУ Микола Павлович Турчин поділився із присутніми досягненнями митців, творчість яких за минулий рік ознаменувалася вагомими здобутками на фотовиставках: "Майдан – дорога вольності" у м. Гданськ, де свої роботи представили Ігор Волосянкін (м. Ніжин), Микола Турчин, Валерій Шайгородський, Віктор Кошмал (м. Чернігів); "Незвичайне у звичайному" персональна виставка Миколи Тучина у м. Хмельницький, "Земля обітована" Романа Віленського пройшла у Київському центрі ім. Шолом-Алейхема; "Waterland" Вадима Докторова експонувалась у м. Київ.
  До НСФУ у минулому році приєдналася молода талановита фотохудожниця Інна Буглак, композиції якої вражають оригінальним художнім вирішенням. Дружня сім'я чернігівських спілчан прийняла у свої ряди талановитого фотохудожника з м. Луганськ Юрія Хромушина, якого зачаровали краєвиди Чернігова, гостинність його жителів. На вернісажі він представив серію своїх робіт "Мир вашому дому, дорогие черниговцы".
  Фотохудожники Віктор Кошмал, Ігор Волосянкін, Юрій Хромушин розповіли про свої роботи, поділилися секретами майстерності та відповіли на запитання присутніх на відкритті майбутніх фотографів – студентів Чернігівського вищого професійного училища побутового обслуговування.
  Теплі слова привітання фотохудожникам прозвучали від голови Чернігівського обласного відділення ВГО "Комітет виборців України" Олександра Соломахи, друзів, колег, знайомих та шанувальників мистецтва фотографії.
  Микола Турчин подарував бібліотеці світлини у авторському виконанні.

5 4
6 7
8   9
3 10
Повернутись
Поділитись:

Розклад роботи:

Бiблiотека:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00
Інтернет-центр:
ПН-ЧТ – 9:30-18:00
ПТ – ВИХІДНИЙ
СБ-НД – 10:00-18:00

обслуговування користувачів до 17:45
 

Під час ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ

обслуговування користувачів
призупиняється